21 de novembre del 2012

28 Novembre


28 N: LA COMUNITAT EDUCATIVA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA
Benvolguts pares i mares,                                                                                
Dimecres dia 28 de novembre, les escoles i instituts de Mallorca durem a terme una jornada de reivindicació als centres.
La comunitat educativa de la nostra escola  (formada per mestres, famílies i personal no docent) ha decidit adherir-se a la campanya “28N:  tancat per retallades, obert per educació”. Aquesta campanya promou l'organització a les escoles dia 28 de novembre d'activitats fora de l'horari escolar per defensar l'educació pública.
Ahir, dia 20 de novembre,  celebràrem el “Dia Internacional dels Drets de la Infància” en el que es reclama, entre d'altres, el dret dels infants a rebre una educació de qualitat. El 28 de novembre volem reclamar aquest dret exigint a l’administració el seu deure de dotar les escoles dels recursos necessaris perquè els infants puguin accedir als beneficis que els reporta.
Vos convocam a tots a compartir un horabaixa a l’escola per trobar-nos i lluitar per  l’educació pública que volem, realitzant les següents activitats:
17 h: rebuda i organització de l'horabaixa.
17’30 h: assemblea, parlarem de quina és la situació de la nostra escola i les perspectives de futur.
17’30 h: taller per a infants, on puguin expressar com voldrien que fos la seva escola.
19’30 h: activitat conjunta.
20 h: sopar.
21 h: fi de la jornada.
Vos animam a:
- Assistir a l’escola l’horabaixa de dia 28 amb els vostres infants.
- Decorar  a casa una sabata vella que després poguem utilitzar per fer un camí que mostri l’escola que desitjam. En tenim una mostra a l'entrada de l'edifici de Primària.
- Venir a sopar de pa amb oli i dur el companatge per compartir (i els plats i els tassons, perquè som una escola ecoambiental).
Teniu en compte que per poder assistir a la jornada tots els infants han d’anar acompanyats per un adult. Si no és el seu pare/mare/tutor heu de recollir l'autorització a  la secretaria del centre i retornar-la a l'escola abans de dia 28.
Vos hi esperam a tots i totes!
COMUNITAT EDUCATIVA CEIP RAFAL VELL