14 de novembre del 2011

EXPOSICIÓ DE FRUITS DE TARDOR I BOLETS

Benvolguts pares i mares,

Per d'aquí a dues setmanes s’ha organitzat l’exposició de fruits de tardor i de bolets. Aquesta exposició sols es pot fer si les famílies prenen part activa per això volem fer palès el fet que la vostra intervenció és imprescindible. Estaria bé organitzar pel cap de setmana una sortida al camp o a la muntanya a cercar fruits de tardor i bolets per tal de dur-los dilluns a l'escola per poder fer entre tots una bona exposició.

ATENCIÓ:

  • Recordau que els bolets no s'han d'arrabassar, s'han de tallar amb un ganivetet i deixar intacta la part que està enterrada.
  • Per anar-los a cercar no dugueu bosses de plàstic, sinó paneretes que permetin que durant el transport puguin anar amollant les espores que, una vegada en contacte amb la terra, tornaran a formar altres bolets.
D'altra banda, us agrairem que si sabeu els noms dels fruits de tardor i bolets que aneu trobant ens els apunteu en un paper. Els bolets que siguin verinosos portau-los vosaltres a l'escola, no convé que els duguin els infants.
NOMÉS CAL DUR UN BOLET DE CADA ESPÈCIE DELS QUE TROBEU.

L’exposició romandrà oberta des de dilluns 28 al migdia fins a dimecres 30, i com no pot ser d’altra forma esperam la vostra visita.
Si algun familiar té disponibilitat, i en sap, agrairíem molt la seva col·laboració pel muntatge (dilluns 28 de les 8’30 a les 11).

Ben cordialment,
L’equip directiu