27 d’octubre del 2011

TRÍPTIC INFORMATIU 2011-2012



Ja tenim el tríptic informatiu d'enguany. Tot i que el repartirem, aquí us deixam aquest enllaç per, si voleu, el podeu consultar.Clicau damunt la imatge per obrir-lo!


Fins aviat!!

20 d’octubre del 2011

CURSOS LLENGUA CATALANA PER A PARES I MARES



El Cofuc ofereix cada any cursos de llengua catalana adreçats als pares i mares nouvinguts o sense nocions de català (A1) i a la resta de pares amb coneixements previs de català que vulguin reciclar-se dels diferents nivells (A2-B1-B2 i C1), d’alumnes d’educació infantil, primària i secundària de tots els centres de les Illes Balears.
No són cursos preparatoris per a les proves oficials dels certificats de català, ja que només són cursos de 45 o 50 hores pensats per repassar coneixements.
L’objectiu d’aquests cursos és oferir als destinataris uns coneixements sobre la llengua i la cultura catalanes que els permetin col·laborar amb els seus fills en l'aprenentatge de la llengua catalana i comprendre i produir converses per poder participar de la realitat lingüística i social més propera.
Perquè aquesta iniciativa es pugui dur a terme, hi col·laboren de manera activa l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMIPA) i la direcció dels centres.
Els cursos es fan als mateixos centres on els pares tenen matriculats els fills i els imparteixen professors del centre. Se’n fa una convocatòria anual.
La durada dels cursos és de 45 i 50 hores, repartides en dues sessions setmanals de 2 hores.

DEMAMAU MÉS INFORMACIÓ A SECRETARIA