18 de desembre del 2009

NORMES GENERALS

Aprofitam aquest espai per recordar-vos les normes generals del centre. Gràcies per la vostra col.laboració.
NORMES GENERALS
  • Perquè les classes tenguin un millor funcionament, demanam ESTRICTA PUNTUALITAT. Les barreres d´accés al centre quedaran tancades a les 8.35 . Les faltes de puntualitat s´hauran de justificar per escrit als tutors signades pel pare o la mare de l'alumne. Les sortides o entrades durant el temps lectiu no seran permeses sense l'autorització del pare, mare o tutor.
  • Les faltes d´assistència a classe o la impossibilitat de fer Educació Física han de ser justificades per escrit o amb un certificat mèdic respectivament.
  • Educació Física s´ha de fer amb roba i sabates adequades, segons les indicacions dels professors corresponents.
  • Recomanam a les famílies els fills de les quals no queden al menjador escolar, que els hi doneu berenars fets a casa i fruita; i que eviteu els menjars "prefabricats" que, tot i la seva comoditat, no són gaire saludables
  • EL DIJOUS BERENAM DE FRUITA.
    Com cada any el dijous és el dia triat per tal que l'alumnat bereni de fruita, tant els infants que queden a menjador com els qui duen el berenar de casa, per això us pregam que NO OBLIDEU AQUEST HÀBIT i poseu als vostres fills o filles tantes peces de fruita com vulguin perquè no quedin amb gana.
  • Es recorda als pares i mares que la barrera gran (entrada vehicles) és únicament per al personal del centre i no per altres vehicles particulars.

És molt important que quan sigueu convocats per l´escola per qualsevol motiu, col·laboreu i us interesseu per resoldre allò que se us demani. Recordau que l'educació dels vostres fills i filles la feim entre tots i totes.